fbpx

За нас

От какво се нуждаеш – електронен магазин или уеб сайт? Ние сме специализирани в изработка и поддръжка на сайтове и ел. магазини.

Проекти

Дизайн на електроннен магазин

Image module

Нашите стъпки при изработка на уебсайт

Дизайн и Изработка

 • Закупуване на домейн и уеб хостинг
 • Консултация за избор на платформа и изготвяне на дизайн
 • Инсталиране на сертификат и конфигуриране на CMS платформата
 • Изграждане и дизайн на уеб сайта
 • Добавяне на уникално и стойностно за потребителя съдържание
 • Анализиране на пазара и оптимизиране за търсачки
 • Защита на сайта и оптимизиране на скоростта на уеб сайта
 • Обучение за работа с уебсайта и предаване на проекта

Защо дизайнът за електронна

търговия има значениe?

Създаването на персонализирани преживявания е от ключово значение за спечелването доверието на клиентите. Когато правилните продукти, дизайн, функции и брандиране са правилна съвкупност, потребителите прекарват повече време в ел. ви магазин и се превръщат в потенциални купувачи.

Ние създаваме високоефективни уебсайтове повече от 10 години, а сайтовете за електронна търговия са в основата на нашия опит. Ние сме фокусирани върху създаването на стратегически, завладяващ дизайн, които предоставят уникално потребителско преживяване, което кара клиентите ви да се връщат отново.

Уеб дизайн презентация
За бързи и лесни резултати

Нашият процес

дизайн за електронна магазин

Тестван в продължение на дългогодишна практика, нашият процес включва обширни потребителски изследвания, стратегически поглед и ориентиран към дизайн опит, за да създадем уебсайтове, които ангажират потребителите и носят високи резултати.

Ние започваме всеки проект за електронна търговия чрез комуникация с вас и вашите клиенти, за да получим по-ясна представа за вашия бизнес.

Разбирането на вашата аудитория е също толкова важно, колкото познаването на вашия бизнес – нашият екип се заема с проблемите, нуждите и мотивациите на вашата аудитория, откривайки какви са техните интереси и какво ги кара да закупят вашият продукт.

 • Уеб Изработка
  Изработка на Уеб сайтове

  Ние се ангажираме да изработим изключително семпли и лесни за употреба Уеб сайтове. Анализираме, за да предложим на клиента, това което иска.

   

 • Дизайн и Криейтив
  Превъзходно дигитално преживяване

  Нашите разработчици създават интерактивни уеб преживявания, използвайки най-новите технологии, гарантирайки, че те се показват на мобилни устройства, настолни компютри и таблети.

   

   

   

 • SEO оптимизация
  Техническа SEO оптимизация

  Ако вашият уебсайт и всички негови целеви страници са оптимизирани за реализации, ще видите по-висока възвръщаемост.

   

   

 • Уеб поддръжка
  Поддръжка и управление на Уеб сайт

  Ние сме превърнали работата си в плавен, повтарящ се процес, който улеснява управлението на дизайна на уебсайт или проекта за редизайн по-лесно за всички – нашия екип и вашия.

   

-50% отстъпка на Хостинг

Заявете изработка на сайт сега и се възползвайте от преференциални цени

БългарскиFrançaisTürkçe