fbpx

За нас

От какво се нуждаеш – електронен магазин или уеб сайт? Ние сме специализирани в изработка и поддръжка на сайтове и ел. магазини.

Проекти

Responsive/Адаптивен дизайн

Image module

Нашите стъпки при изработка на респонсив дизайн

Респонсив Дизайн за мобилни устройства и таблети

Над 50% процента от потенциалните ви клиенти ползват смарт телефоните си при търсене. На какво обръщеме внимание, когато съдаваме адаптивен дизайн.

 • Добра визуализация на елементи за мобилни устеойства
 • Подходящ шфирт и големина на шрифта за мобилни устройства
 • Визуални елементи, които визуализираме при мобилни устройства, без те да бъдат показани на декстоп.
 • Включване на Call-to-action бутони и удобен бутон за набиране само с едно натискане.
 • Оптимизация за мобилни устройства
 • Изготвяне на Google-friendly responsive дизайн
 • Бързина на зареждане на страниците за мобилни устройства

Значение на

адаптивен (респонсив) дизайн

Някога съществуването на всякакъв тип уебсайт се смяташе за лукс, но не и днес. За да бъде съвременният бизнес конкурентен се нуждае от атрактивни и лесни за използване уебсайтове, които визуализират добре на всички устройства.

Независимо дали продавате продукти и онлайн услуги или просто използвате вашия сайт, за да насочите клиентите към вашия бизнес – Отзивчивият дизайн на уебсайта ви е задължително условие, ако искате да успеете. Повече от всякога хората сърфират в интернет ползвайки своите телефони и таблети. Ако вашият сайт не е адаптивен за тези устройства, вашите клиенти отиват при вашите конкуренти.

Уеб дизайн презентация
За бързи и лесни резултати

Нашият процес
за проектиране на Уеб сайтове

Използването на мобилни устройства се покачва екстремно през последните години. Според скорошно проучване на Google, 50 процента от мобилните потребители посещават ел. магазин в рамките на един ден. Фирмите, които не разполагат с адаптивен дизайн и нямат намерение да  подобрят външния вид на своите сайтове, могат да пропуснат тези посещения на клиенти и произтичащите от тях продажби.

Когато висок процент от клиентите ви напускат вашият сайт води до ниско класиране в търсачките. Всъщност последните промени в алгоритъма на Google разкриват, че търсачката наказва сайтове, които не са адаптивки към мобилни устройства.

Ясно е, респонсив дизайна е от решаващо значение да достигне до посетители и гарантира, че те могат правилно да навигират и сърфират във вашия сайт на устройства с различни форми и размери, както и системи с различни нива на функционалност. Създаването на адаптивен ъебсайт гарантира, че всеки потребител ще може правилно използва сайта ви с лекота.

 • Уеб Изработка
  Изработка на Уеб сайтове

  Ние се ангажираме да изработим изключително семпли и лесни за употреба Уеб сайтове. Анализираме, за да предложим на клиента, това което иска.

   

 • Дизайн и Криейтив
  Превъзходно дигитално преживяване

  Нашите разработчици създават интерактивни уеб преживявания, използвайки най-новите технологии, гарантирайки, че те се показват на мобилни устройства, настолни компютри и таблети.

   

   

   

 • SEO оптимизация
  Техническа SEO оптимизация

  Ако вашият уебсайт и всички негови целеви страници са оптимизирани за реализации, ще видите по-висока възвръщаемост.

   

   

 • Уеб поддръжка
  Поддръжка и управление на Уеб сайт

  Ние сме превърнали работата си в плавен, повтарящ се процес, който улеснява управлението на дизайна на уебсайт или проекта за редизайн по-лесно за всички – нашия екип и вашия.

   

-50% отстъпка на Хостинг

Заявете изработка на сайт сега и се възползвайте от преференциални цени

БългарскиFrançaisTürkçe