fbpx

За нас

От какво се нуждаеш – електронен магазин или уеб сайт? Ние сме специализирани в изработка и поддръжка на сайтове и ел. магазини.

Проекти

Изработка на Shopify ел.магазин

Image module

Нашите стъпки при изработка на електронен магазин

Дизайн и Изработка на Shopify електронен магазин

 • Закупуване на домейн и уеб хостинг
 • Консултация за избор на платформа и изготвяне на дизайн
 • Инсталиране на сертификат и конфигуриране на CMS платформата
 • Изграждане и дизайн за Shopify онлайн магазин
 • Добавяне на уникално продуктово съдържание
 • Анализиране на пазара и оптимизиране за търсачки
 • Защита при парични транзакции
 • Оптимизиране на скоростта на зареждане

Защо да ползвате

платформа на Shopify?

Shopify е отлична платформа за електронна търговия за малкия и голям бизнес. Това е платформа, ориентирана към търговеца, гарантираща, че отговаря на различните нужди на бизнеса. Освен това е една от малкото платформи за електронна търговия, които са  гъвкави адаптивни теми, инструменти и ресурси.

С над 600 000 предприятия под ръководството си, Shopify е не е само удобен избор – той е най-добрият избор. Webness е награждавана компания за изработка и поддръжка с 10-годишен опит. Имаме отличен опит в предоставянето на персонализирани решения за дизайн и разработка на уебсайтове и електонни магазини.

Какво предлагаме

ние

Специализиран екип от експерти
Екип ще работи с вас по всяка стъпка от планирането на проекта до официалното стартиране на вашия сайт. Дизайнерите, разработчиците и маркетинговите експерти на Webness ще накарат сайта ви да уживее.

Разработка на персонализирана тема и Shopify Design на сайта
Платформата Shopify разполага с вградени шаблони, които олесняват дизайна. Ние ще изработим адаптирани по поръчка теми и елементи.

Shopify Разработка и настройка на сайта
Ще ви помогнем да изградите идеята си в напълно функциониращ магазин Shopify, допълнен с приложения и теми по поръчка. И когато дойде време за стартиране на вашия сайт, нашите експерти по настройката ще се уверят, че процесът протича безпроблемно.

Shopify Поддръжка на сайта
Нашите опитни ИТ експерти и разработчици са на разположение за справяне с всякакви заявки или проблеми. Ние ще се справим с всички необходими задачи по поддръжка, актуализации или всякакви проблеми с възникнали по електорнният магазин.

Shopify Консултантски услуги
Можете да се консултирате с нас за настройка и конфигуриране, интеграция на приложения на трети страни и услуги за обучение.  Ние ще ви научим как да управлявате и актуализирате новия си магазин Shopify, след като се изработи и стартира.

 • Уеб Изработка
  Изработка на Уеб сайтове

  Ние се ангажираме да изработим изключително семпли и лесни за употреба Уеб сайтове. Анализираме, за да предложим на клиента, това което иска.

   

 • Дизайн и Криейтив
  Превъзходно дигитално преживяване

  Нашите разработчици създават интерактивни уеб преживявания, използвайки най-новите технологии, гарантирайки, че те се показват на мобилни устройства, настолни компютри и таблети.

   

   

   

 • SEO оптимизация
  Техническа SEO оптимизация

  Ако вашият уебсайт и всички негови целеви страници са оптимизирани за реализации, ще видите по-висока възвръщаемост.

   

   

 • Уеб поддръжка
  Поддръжка и управление на Уеб сайт

  Ние сме превърнали работата си в плавен, повтарящ се процес, който улеснява управлението на дизайна на уебсайт или проекта за редизайн по-лесно за всички – нашия екип и вашия.

   

-50% отстъпка на Хостинг

Заявете изработка на сайт сега и се възползвайте от преференциални цени

БългарскиFrançaisTürkçe