fbpx

За нас

От какво се нуждаеш – електронен магазин или уеб сайт? Ние сме специализирани в изработка и поддръжка на сайтове и ел. магазини.

Проекти

Конфигурации на теми и модули

Конфигурация

на теми и модули

Занаете ли че инсталацията на тема и плъгин сама по себе си не е достатъчна? Искате ли да имате професионално конфигурирана тема и да ползвате цялата функционалност на избраната тема или плъгин? Webness е насреща за конфигурация и добавяне на допълнителна функционалност. Ние ежедневно се сблъскваме с голямо ранообразие от уеб сайтове, като това ни помага да изградим опит и вашето доверие.

Ъпдейт

на теми и модули

Освен конфигурация на теми и модули, ние предлагаме и услугата ежемесечена актуализация на тема и екстеншъни. За да бъдем сигурни, че актуализацията ще мине както се очаква и това няма да счупи сайта ви, ние създаваме копие на сайта ви и правим промените там. След като сме сигурни, че това няма да нанесе вреди на сайта ви, прилагаме промените във вашият сайт.

Ако актуализацията не премине успешно, ние се залавяме за работа с ръчна настройка и актуализация на малки интервали.

 • Уеб Изработка
  Изработка на Уеб сайтове

  Ние се ангажираме да изработим изключително семпли и лесни за употреба Уеб сайтове. Анализираме, за да предложим на клиента, това което иска.

   

 • Дизайн и Криейтив
  Превъзходно дигитално преживяване

  Нашите разработчици създават интерактивни уеб преживявания, използвайки най-новите технологии, гарантирайки, че те се показват на мобилни устройства, настолни компютри и таблети.

   

   

   

 • SEO оптимизация
  Техническа SEO оптимизация

  Ако вашият уебсайт и всички негови целеви страници са оптимизирани за реализации, ще видите по-висока възвръщаемост.

   

   

 • Уеб поддръжка
  Поддръжка и управление на Уеб сайт

  Ние сме превърнали работата си в плавен, повтарящ се процес, който улеснява управлението на дизайна на уебсайт или проекта за редизайн по-лесно за всички – нашия екип и вашия.

   

БългарскиFrançaisTürkçe