fbpx

За нас

От какво се нуждаеш – електронен магазин или уеб сайт? Ние сме специализирани в изработка и поддръжка на сайтове и ел. магазини.

Проекти

Редизайн на сайт

Време ли е

за редизайн?

Ще трябва да вземете под внимание следните неща:

Проблеми с функционалността
Трябва ли да добавите нова функционалност на уебсайта или функционалностите на вашия уебсайт вече не работят както се очаква.

Остарял дизайн
Тенденциите в дизайна са като модата – идват и отиват. Ако уебсайтът ви е съществувал от известно време, някои от неговите дизайнерски елементи може да изглеждат остарели, това може да създаде впечатление на посетителите, че уебсайтът не е активен от доста време.

Подобрения в навигацията и организацията на уебсайта
Това може да не е очевидно в началото, но навигацията и структурата на уебсайта ви могат да пречат на посетителите ви да имат достъп до необходимата информация или да ги поддтикват за действия водещи до продажби.

Остаряло съдържание
Остарялото и неточно текстово съдържание, особено по отношение на продуктите и услугите, може да се окаже вредно за вашият бизнес.

Ребрандиране
Достигането и разбиването на конкуренцията изисква много работа, но усилията за ребрандиране на компанията няма да бъдат завършени с редизайн на уебсайт, който да отразява промените в идентичността или имиджа на марката.

 • Уеб Изработка
  Изработка на Уеб сайтове

  Ние се ангажираме да изработим изключително семпли и лесни за употреба Уеб сайтове. Анализираме, за да предложим на клиента, това което иска.

   

 • Дизайн и Криейтив
  Превъзходно дигитално преживяване

  Нашите разработчици създават интерактивни уеб преживявания, използвайки най-новите технологии, гарантирайки, че те се показват на мобилни устройства, настолни компютри и таблети.

   

   

   

 • SEO оптимизация
  Техническа SEO оптимизация

  Ако вашият уебсайт и всички негови целеви страници са оптимизирани за реализации, ще видите по-висока възвръщаемост.

   

   

 • Уеб поддръжка
  Поддръжка и управление на Уеб сайт

  Ние сме превърнали работата си в плавен, повтарящ се процес, който улеснява управлението на дизайна на уебсайт или проекта за редизайн по-лесно за всички – нашия екип и вашия.

   

-50% отстъпка на Хостинг

Заявете изработка на сайт сега и се възползвайте от преференциални цени

БългарскиFrançaisTürkçe