fbpx

За нас

От какво се нуждаеш – електронен магазин или уеб сайт? Ние сме специализирани в изработка и поддръжка на сайтове и ел. магазини.

Проекти

Оптимизация на скоростта на уеб сайт

Оптимизация

на скоростта

Колко време отнема зареждането на една страница на уебсайта Ви? Знаете ли че ако страницата не се зареди веднага, твърде вероятно е потребителят да напусне сайта и да кликне върху конкурентен сайт от търсените резултати.

Ето защо оптимизацията на скоростта на уеб страниците е от решаващо значение. Страниците, които зареждат бързо, увеличават трафика и водят до по-високи реализации . Следователно всяка страница на вашия сайт трябва да бързо, независимо от местоположението или устройството, което потребителят използва.

Уеб дизайн презентация
За бързи и лесни резултати

Какво правим

за да осигурим бързо

зареждащ уебсайт

Ние използваме различни инструменти за повишаване на производителността на сайта. След като съберем данните, преглеждаме информацията и предлагаме стъпки за оптимизиране на скоростта за да гарантираме, че вашият сайт продължава да зарежда бързо.

 • Уеб Изработка
  Изработка на Уеб сайтове

  Ние се ангажираме да изработим изключително семпли и лесни за употреба Уеб сайтове. Анализираме, за да предложим на клиента, това което иска.

   

 • Дизайн и Криейтив
  Превъзходно дигитално преживяване

  Нашите разработчици създават интерактивни уеб преживявания, използвайки най-новите технологии, гарантирайки, че те се показват на мобилни устройства, настолни компютри и таблети.

   

   

   

 • SEO оптимизация
  Техническа SEO оптимизация

  Ако вашият уебсайт и всички негови целеви страници са оптимизирани за реализации, ще видите по-висока възвръщаемост.

   

   

 • Уеб поддръжка
  Поддръжка и управление на Уеб сайт

  Ние сме превърнали работата си в плавен, повтарящ се процес, който улеснява управлението на дизайна на уебсайт или проекта за редизайн по-лесно за всички – нашия екип и вашия.

   

БългарскиFrançaisTürkçe