fbpx

За нас

От какво се нуждаеш – електронен магазин или уеб сайт? Ние сме специализирани в изработка и поддръжка на сайтове и ел. магазини.

Проекти

Изработка на WordPress сайт

Image module

Нашите стъпки при изработка на уебсайт

Дизайн и Изработка

Готови ли сте да за редизайн на уебсайта или да изработим нов сайт? Ние ямаме търпение да научим всичко за вашия бизнес и да изградим потребителския сайт, от който се нуждаете.

 • Закупуване на домейн и уеб хостинг
 • Консултация за избор на платформа и изготвяне на дизайн
 • Инсталиране на сертификат и конфигуриране на CMS платформата
 • Изграждане и дизайн на уеб сайта
 • Добавяне на уникално и стойностно за потребителя съдържание
 • Анализиране на пазара и оптимизиране за търсачки
 • Защита на сайта и оптимизиране на скоростта на уеб сайта
 • Обучение за работа с уебсайта и предаване на проекта

Wordpress

с персонализиран уеб дизайн

WordPress е най-популярната платформа уеб сайтове

Той е лесен за употреба и същевременно мощен. Независимо дали сте блогър или предприемач, който иска да изгради онлайн присъствие , WordPress е отличен старт с за уебсайт с обещаващ бизнес разтеж. Дали вашият сайт която използвате сега, е достатъчна за вашите нужди? Уебсайтът ви се откроява ли се на пръв поглед или крещи „WordPress blog“?

Вече не е достатъчно просто да имате онлайн присъствие. Трябва да се откроите и да създадете свой собствен професионален имидж на брадна. Но не е достатъчно сайтът на WordPress да изглежда добре, той трябва да изглежда професионално. Webness предлага персонализирани дизайнерски решения за уебсайтове на WordPress, които съчетават въздействието на бранда с високо ниво на функционалност и отлично потребителско изживяване.

Уеб дизайн презентация
За бързи и лесни резултати

Какво прави WordPress

най-добрата платформа?

Отзивчив уеб дизайн
Уверете се, че вашият уебсайт на WordPress е удобен за мобилни устройства. Webness ще ви предостави иновативни и адаптивни решения за вашия мобилен дизайн.

Уебсайт с голям мащаб
WordPress гарантира, че вашият уебсайт може да бъде с много на брой страници, без това да повлияе на скоростта на зарежане.

Бързи ускорения
WordPress сайтовете се зареждат в рамките на секунди. Нашите дизайни, оптимизирани за бързозареждащи страници, позволяват на уебсайта ви да се зареди в рамките на три секунди.

Висока видимост
Ние ще ви помогнем да увеличите видимостта на вашия уеб сайт с помощта на техническа SEO оптимизация. WordPress е една от най-удобните за SEO оптимизация платформи, благодаение на оптимизирания си код и структура

 • Уеб Изработка
  Изработка на Уеб сайтове

  Ние се ангажираме да изработим изключително семпли и лесни за употреба Уеб сайтове. Анализираме, за да предложим на клиента, това което иска.

   

 • Дизайн и Криейтив
  Превъзходно дигитално преживяване

  Нашите разработчици създават интерактивни уеб преживявания, използвайки най-новите технологии, гарантирайки, че те се показват на мобилни устройства, настолни компютри и таблети.

   

   

   

 • SEO оптимизация
  Техническа SEO оптимизация

  Ако вашият уебсайт и всички негови целеви страници са оптимизирани за реализации, ще видите по-висока възвръщаемост.

   

   

 • Уеб поддръжка
  Поддръжка и управление на Уеб сайт

  Ние сме превърнали работата си в плавен, повтарящ се процес, който улеснява управлението на дизайна на уебсайт или проекта за редизайн по-лесно за всички – нашия екип и вашия.

   

-50% отстъпка на Хостинг

Заявете изработка на сайт сега и се възползвайте от преференциални цени

БългарскиFrançaisTürkçe